top of page

Tribe Flow by MY YOGA FLOW


Tribe Flow® bij MY YOGA FLOW® is een nieuwe les op de maandag avond. De Flow Yoga wordt Tribe Flow® genoemd omdat het een in huis gemaakte yoga les is door My Yoga Flow®.

Wat kan je verwachten?

De Tribe Flow® les is een rustige Integrale-Hatha Flow zodat deze les voor iedereen toegankelijk is. We bouwen eerst de lessen op zodat De Tribe Flow® houdingen door iedereen goed uitgevoerd kunnen worden. De serie zal in één lesblok gegeven worden voordat we aan een nieuwe serie gaan beginnen.

De Hatha āsana’s zullen achter elkaar afgewisseld worden met Integrale āsana’s met aandacht voor het lichaam, adem en geest. Net zoals in al mijn lessen bestaat ook deze les uit Prānāyāma en Meditatie. De Meditatie kan afgewisseld worden met Yoga Nidra.

Zou je mee willen doen aan deze lessen dan kan je meer informatie vinden op de website www.yogastudio-myyogaflow.com en hier kan je jezelf ook aanmelden voor andere lessen. Fijne dag, Namasté Nicole

Tags:

bottom of page