top of page

Tarieven

Tribe Flow ® en Klassieke Yoga is

Yoga met Prānāyāma en Meditatie

Het is voordelig om voor de Tribe Flow ® Yoga lessen een volledig seizoen af te nemen, de lessen zijn dan 11.75 euro voor 1 uur en je hebt je eigen plek op de afgesproken dag en tijd. Losse lessen afnemen kan natuurlijk ook dan zijn de kosten 17.75 euro per les, je hebt geen vaste yogales plek en kan alleen aansluiten wanner er plaats is.

Yin Yoga

De Yin Yoga lessen duren 1 uur en 15 min. Voor een seizoen betaal je 13.75 euro per les, en je hebt je eigen plek op de afgesproken dag en tijd. Voor een lossen les betaal je 17.75 euro per les, je hebt geen vaste yogales plek en kan alleen aansluiten wanner er plaats is.

Aerial Yoga

Aerial Yoga kan alleen via PT Yoga (Personal Training) en is altijd 1 op 1 deze Yoga lessen zijn alleen op aanvraag. De lessen duren 1 uur en 30 min. Voor Aerial PT Yoga is een lossen les 55 euro.  

PT Yoga

PT Yoga ofwel Personal Training  doormiddel van Yoga, is gericht op het verbeteren van houdingen, oplossen/verminderen van ongemakken. Een goed voorbeeld is wanneer je sport en door je sport verkorte spieren krijgt. PT Yoga kan je helpen, met de juiste Yoga āsanas, om je spieren te verlengen. Of je hebt door spanningen (van bijvoorbeeld werkdruk) vaak hoofdpijn. Met de juiste Yoga āsanas, Prānāyāma en Meditatie, is het mogelijk om dit te verminderen. Zie PTY als Yoga Therapie en je gaat je lichaam nog beter leren kennen. Soms heb je dat extra beetje hulp nodig zodat je weer weet waar je aan kan werken en/of op kan gaan letten voor persoonlijke verbetering. Dit kan je dan weer gebruiken voor in je yoga lessen of nog fijner: in je dagelijks leven. PT Yoga wordt overdag gegeven. Informeer voor de mogelijkheden en de prijzen.

Free Spirit Yoga

 

Free Spirit Yoga is voor de jongeren. De leeftijd ligt tussen de 15 en 20 jaar. In de lessen is tijd voor eigen ontwikkeling en werken we aan rustig worden in stress situaties door Prānāyāma en Meditatie. De āsanas zijn zowel aangepast, denk hierbij aan duo āsanas, maar ook de reguliere āsanas worden aangeboden. De lessen zijn een uur en kosten 11,75 euro per uur bij afname van een seizoen. In de Zomer gaan we naar buiten. Losse lessen kosten 17,75 per les. In de Zomer gaan we naar buiten.

Gentle Yoga met Prānāyāma en Meditatie

Gentle Yoga is een geschikte vorm voor senioren en mensen met lichamelijke klachten. Deze yoga vorm is Mindful, je leert je lichaam beter kennen, ontdekken waar je grenzen liggen en wat jou persoonlijke mogelijkheden zijn. Goed voelen in je eigen lichaam, soepeler worden en totale ontspanning te ervaren. De basis is Integrale en Hatha Yoga, maar ook Stoel Yoga kan aangeboden worden. Het is voordelig om voor de Gentle Yoga lessen een volledig seizoen af te nemen voor 11.75 euro per les. Losse lessen afnemen kan natuurlijk ook dan zijn de kosten 17.75 euro, 

je hebt geen vaste yogales plek bij losse lessen en kan alleen aansluiten wanner er plaats is.

 

Bij een seizoenafname ofwel jaarafname gaat het om een betaling beginnende  na de zomervakantie tot aan de zomervakantie. Alle lessen in de Privé Boomgaard zijn losse lessen en worden daarom per les in rekening gebracht.

bottom of page